پاک کردن اکانت اینستاگرام

اینستاگرم یا اینستاگرام شبکه اجتماعی همرسانی عکس و ویدئو است که این امکان را به کاربران خود می‌دهد که عکس‌ها و ویدئوهای خود را در دیگر شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، توییتر، تامبلر و فلیکر همرسانی کنند. کاربران هم‌چنین می‌توانند از فیلترهای دیجیتال برای عکس‌هایشان استفاده کنند.

در حذف موقتی اکانت شما از اینستاگرام حذف می شود اما اطلاعات شما درون دیتابیس شرکت اینستاگرام باقی مانده و شما می توانید در دفعات بعدی اکانت خود را بازیابی کنید و مجدداً با همین اکانت وارد شوید.

اما در حذف دائمی یا دیلیت اکانت تمامی اطلاعات شما از اینستاگرام حذف شده و دیگر قابل بازگشت و بازیابی نیست. در این آموزش قصد داریم نحوه حذف دائمی و بدون بازگشت اکانت اینستاگرام یا دیلیت اکانت را به شما آموزش دهیم.

حذف اکانت اینستاگرام از طریق خود برنامه اینستاگرام

اول از همه وارد برنامه اینستاگرام شوید و به قسمت پروفایل خود مراجعه کنید سپس با توجه به تصویر زیر روی آیکون گوشه برنامه کلیک کنید.

detail

سپس با توجه به تصویر زیر روی settings کلیک کنید.

detail

با کلیک بر روی settings برای شما تنظیمات گسترده ای باز می شود اما ما با قسمت help که مطابق تصویر زیر مشخص شده است کار داریم.

detail

تصویر زیر تنظیمات زیر مجموعه help می باشد که بر روی گزینه دوم ( help center) کلیک می کنیم.

detail

بعد از اینکه بر روی help center کلیک کردید وارد یک صفحه مروگر خواهید شد ( البته مرورگر خود اینستاگرام ) که طبق تصویر زیر نیاز هست بر روی گزینه managing your account کلیک نمایید.

detail

تصویر زیر مارو به مراحل پایانی نزدیک میکنه ، پس روی گزینه دوم یعنی delete your account کلیک کنید.

detail

سپس برای شما صفحه ای باز خواهد شد که شامل دو گزینه می باشد و نیاز هست شما بر روی ( How do I delete my account) گزینه دوم کلیک نمایید تا وارد صفحه دیگر شوید که در گزینه یک بر روی ( the Delete Your Account page ) که با رنگ آبی بلد شده است کلیک کنید. بعد از این کار نیاز هست وارد اکانت خود شوید ( در کادر های باز شده پسورد و یوزر نیم خود را وارد نمایید) یک صفحه برای شما باز می شود که از شما دلیل حذف اکانتتان را می پرسد ( منوی کشویی ) یکی از گزینه ها را انتخاب نمایید ، و در پایین همان کادر دوباره پسورد خود را وارد نمایید و سپس بر روی کادر قرمز کلیک کرده و حساب خود را در آخرین مرحله حذف کنید.

مطالب مرتبط